İlimizin tanınmış iş insanlarından, Sözer Tente ve Branda’nın sahibi Fuat Sözer ve Sema Üzenç’in güzeller güzeli kızları Beyza Sözer; otomotiv sektöründe görev yapan Sebahattin ve Yeter Taşdan çiftinin, yine aynı sektörde çalışan yakışıklı oğulları Enis Taşdan ile dünya evine girdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde, Şebnem Öztürk Organizasyon imzasıyla düzenlenen düğün, peri masallarını aratmayan konseptiyle hafızalarda yer etti.
Beyza Sözer ve Enis Taşdan’ın 5 yıl önce başlayan arkadaşlıkları mutlu sona ererken, düzenlenen düğüne iki ailenin dost ve akrabalarının yanı sıra kentimizin iş ve siyaset dünyasından pek çok isim de katıldı. Davetlilerin adeta şıklık yarışı içerisinde olduğu düğün, genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girişi ve nikah merasimiyle başladı. Beyza Hanım’ın Nuran Çınar imzalı gelinliği içerisinde bir kuğu kadar zarif göründüğü gecede, Enis Bey de Vakko markalı damatlığıyla göz doldurdu.
Çiftin nikahını, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Nikah akdi sırasında heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftin mutluluğuna; Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Zuhal Sözer, Güner Taşdan, Kenan Kayhan ve Suat Sözer şahitlik etti. Bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedikten sonra ilk dansları için piste çıkan Beyza ve Enis, kendilerine eşlik eden dansçılarla birlikte muhteşem bir vals gösterisi yaptı. Düğün geç saatlere neşe içerisinde devam ederken, zaman zaman sergilenen dans şovları davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Beyza-Enis Taşdan çifti, düğünün hemen ardından balayı için Bodrum’a gitmek üzere hazırlıklara başladı.
NASIL ARANDI: #beyzasözer #enistaşdan #düğün #cemiyethayatı #kocaelikongremerkezi #perimasalı #tören #mutluluk #konsept #şebnemöztürkorganizasyon