25-04-2024 01:52

Berre ve Burak Ömür Boyu Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/08/2022
İlimizin başarılı psikologlarından Berre Kutlu ile iş insanı Burak Kavan muhteşem bir düğünle ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Düğüne ünlü sanatçı Berdan Mardini’nin konseri damga vurdu.
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

İlimizin tanınmış iş insanlarından, Kavanlar İnşaat’ın kurucu ortağı Mehmet Kavan ile Aynur Kavan’ın yakışıklı oğulları Burak Kavan, hayatını Körfez ilçenin tanınmış ailelerinden, Kutlu İnşaat Gayrimenkul’un sahibi İbrahim Kutlu ile Nursel Kutlu’nun güzel kızları Berre Kutlu ile birleştirdi. Mehmet Kavan Yapı A.Ş. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Kavan ile psikolog Berre Kutlu’nun düğünü Tryp By Wyndham Oteli’nin havuz başında şık bir törenle gerçekleştirildi.

TAM NOT ALDI

Lise yıllarında başlayan arkadaşlıklarını bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek taçlandıran Berre Kutlu ile Burak Kavan, misafirlerini çiçeklerle süslenmiş bembeyaz masalarda ağırladı. Berre Hanım’ın gelinliği içerisinde adeta bir peri kızı kadar güzel göründüğü düğünde, Burak Bey de şıklığıyla göz doldurdu. Gizem Organizasyon imzasıyla gerçekleşen düğün, Berre Kutlu ve Burak Kavan’ın alkışlar eşliğinde alana girmesiyle başladı ve nikah merasimiyle devam etti. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, bu mutlu ana Hamiyet Satı, Cengiz Kavan ve Yavuz Kavan şahitlik etti. Berre Kutlu ve Burak Kavan, nikah merasiminin ardından 6 katlı düğün pastasını alkışlar eşliğinde kesti.

EĞLENCEYİ DORUKLARA TAŞIDI

Berre ve Burak Kavan çifti ilk danslarını Historia De Un Amor parçası eşliğinde gerçekleştirdi. Düğünün ağır topu ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Berdan Mardini idi. Başarılı sanatçı, söylediği birbirinden güzel ve hareketli parçalarla eğlenceyi doruklara taşıdı. Kavan ve Kutlu ailelerinin kusursuz ev sahipliğiyle başından sonuna dek neşe içinde geçen düğün, geç saatlere kadar sürdü.

 

NASIL ARANDI: #Kocaelilife # lifekocaeli # kocaelinindergisi # cemiyet # düğün # kvn # kvnyapi # düğün

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.