27-04-2024 03:02

Artichoke By SO 1 yaşında!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/08/2022
Artichoke By SO’yu kurarak kendi tasarımlarının yanı sıra dünya markalarınn birbirinden şık ürünlerini de Kocaelili kadınlarla buluşturan Sena Aygen, mağazasının birinci kuruluş yıl dönümünü sevenleriyle birlikte kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

Girişimci iş kadını Sena Aygen tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Artichoke by SO bir yaşında! Geçtiğimiz yıl hem kendi tasarımlarını hem de dünya- ca ünlü markaların ürünlerini tarz sahibi kadınlarla buluşturmak için yola çıkan Sena Aygen, sektöre oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. Vakko, Exquise, Perspective, Hukka, Kameya, Jus De Pommes, VDR ve Mısırlı gibi ünlü markaların franchise mağazası olan Artichoke By SO’yu açtığı günden itibaren gerek Kocaeli’de gerekse çevre illerde yaşayan kadınların büyük ilgisiyle karşılaşan Sena Aygen, yakaladığı başarıyı keyif- li bir yıl dönümü partisiyle taçlandırdı.

MODAYA YÖN VERİYOR

Kadın giyiminde kalite, şıklık ve özgün tasarımları bir arada görmek isteyen kadınların ilk adresi olan Artichoke By SO, kısa sürede bir butikten öte modaya ilgi duyan herkesin buluşma noktası haline geldi. Giyimine özen gösteren kadınların sık sık bir araya gelerek modaya dair uzun sohbetler gerçekleştirdiği butik; şık dekorasyonu ve sağladığı konforlu alışveriş ortamıyla da müdavimleri için vazgeçilmez olmayı başardı. Başarılı iş kadını Sena Aygen, satışa sunduğu ürünlerin yanı sıra verdiği stil danışmanlığı hizmetiyle de kentimizde modaya yön vermeye devam ediyor.

HEDEF KİTLEME ULAŞTIM

Sena Aygen, kısa süre içinde yakaladığı başarıyı, mağazasının birinci açılış yıl dönümünde gerçekleştirdiği şık bir organizasyonla kutladı. Dostlarını ve Artichoke by SO müşterilerini mağazasında düzenlediği partide bir araya getiren başarılı iş kadını, markasının ilk yılını şöyle değerlendirdi: “Her zaman hedef odaklı çalışmanın başarıyı getireceğini inandım. Artichoke By SO mağazasını açtığım günden beri hedef kitlem moda tutkunu kadınlar oldu ve o kitleye ulaşmayı başardım.

TABULARI YIKTIM

Çok kaliteli ve Kocaeli’de başka bir mağazada bulunmayan markalarla çalışıyorum. Önümüzdeki dönemde değerli müşterilerime ve mevcut markalarıma uygun farklı markaların satışını yapmayı da planlıyorum. Ayrıca, Artichoke By SO’da gelenekselleşmiş mağaza tabularını yıkarak samimi bir bakış açısıyla hizmet veriyorum. Müşterilerim, burada evlerinde gibi hissediyor. Artichoke by SO’nun açıldığı günden itibaren bana destek olan ve bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Kadınların her alanda elde ettiği başarılarla gurur duyuyorum.”

Adres: Yahya Kaptan Mahallesi Çalıkuşu SokakNo:4/1A

Tel: 0530 109 16 41

@artichokebyso

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # moda # tarz # ikon # kıyafet # giyim # şıklık

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.