25-04-2024 02:56

Apartman Dairesinde Müstakil Yaşam My Hill 6

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/09/2022
Kocaeli’de ‘nitelikli konut projesi’ denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan Kain İnşaat’ın yeni projesi My Hill 6, müstakil ev konforunu apartman dairesine taşıdı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: ISMAIL HAKKI TIMUÇIN

Bugüne dek hayata geçirdiği her projeyle başarı çıtasını biraz daha yükseğe taşıyan Kain İnşaat, Kocaeli’de ‘nitelikli konut projesi’ denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri. Faaliyetlerini yüksek inşaat mühendisi Cem Karaduman ve iş insanı Mehmet İncir ortaklığında sür- düren firma, özellikle Umuttepe yolu üzerindeki Kabaoğlu mevkiinde hayata geçirdiği projelerle bölgenin gelişmesine büyük katkıda bulundu. İnşa ettiği My Hill, My Hill 2, My Hill 3, My Hill 4ve son olarak ekim ayında tamamlanması planlanan My Hill 5 siteleriyle Kabaoğlu mevkiini kentin en seçkin ve gözde bölgelerinden biri konumuna getiren firma, şimdi de My Hill 6 için kolları sıvadı.

MÜSTAKIL EV KONFORUNDA

My Hill 6’da ‘apartman dairesinde müs- takil ev konforu’ mottosuyla yola çıkan Kain İnşaat tertemiz havası, muhteşem manzarası ve yemyeşil doğasıyla bili- nen Kabaoğlu’nun değerine değer kat- maya hazırlanıyor. Şehir merkezine ve Kocaeli Üniversitesine sadece 5 dakika mesafede bulunan, yapılan yeni yollar- la Yahya Kaptan’a, otogara, Şehir Has- tanesi’ne ve ana yollara sadece birkaç dakikalık mesafede yer alan proje, lo- kasyonuyla kentin en cazip noktaların- dan birinde yer alıyor.

KÖRFEZ MANZARALI

7 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan My Hill 6 projesi, 5 blok ve 40 daireden oluşuyor. Tamamı 4+1 olarak tasarlanan dairelerin büyüklüğü ise 224 ile 232 metrekare arasında de- ğişiyor. Bahçe dubleks ve çatı dubleks olarak projelendirilen My Hill 6’nın en büyük özelliklerinden biri bahçe katlarının daire konumuna göre 70 metrekareye varan geniş bahçeleri, çatı dairelerin ise 25 metrekare kullanıma sahip büyük teraslarının bulunması. Tüm dairelerin ortak özelliği ise sahip oldukları muhteşem körfez manzarası.

YOĞUN TALEP ALDIK

Kain İnşaat’ın ortaklarından Cem Ka- raduman, bugüne dek tamamladıkları projelerin çok beğenildiğini ve My Hill 6 projesini hayata geçirmeye gelen yoğun talepler üzerine karar verdiklerini söylüyor. Karaduman, yapımına ekim ayında başlanacak proje hakkında şunları söylüyor: “Bugüne dek tamamladığımız her projeden çok olumlu geri dönüşler aldık. Gerek projelerimizden ev sahibi olan ailelerden gerekse konutlarıgörüpbeğenendiğerkişilerden yeni projeler için yoğun talep aldık. My Hill 6’yı da bu talepler doğrultusunda hayata geçiriyoruz.

18 AYDA TESLIM

My Hill 6, yine Kabaoğlu Mahallesi’nde My Hill 3, My Hill 4 ve My Hill 5’e yakın konumda olacak. İnşaatına ekim ayında başlıyoruz ve daireleri 18 ay içinde sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Bu projedeki en büyük amacımız, müşterilerimize apartman dairesinde, müstakil ev konforu yaşatmak. Bu nedenle da- irelerin dışındaki yaşam alanlarını çok geniş tuttuk. Tüm dairelerimizde barbekü de olacak.”

KAIN INŞAAT KALITESIYLE

Diğer tüm projelerinde olduğu gibi My Hill 6’da da kaliteden ödün vermeyeceklerinin altını çizen Cem Karaduman, projenin özelliklerini şu cümlelerle anlatıyor: “My Hill 6’da da Kain İnşaat kalitesini ve standartlarını koruduk. Özellikle inşaatın temeli olarak gördüğümüz ısı ve su izolasyonu konusuna çok dikkat ediyoruz. Dairelerin iç donanımında da en şık ve kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.

DAIRELERIN IÇ DONANIMI

Yerden ısıtmalı olan daireleri; ithal ak- sesuarlı 1. sınıf mutfak dolapları, ku- vars kompozit mutfak tezgahı, banyo dolapları ve duşakabin, 1. sınıf vitrifiye ve bataryalar, ıslak zeminlerde 1. sınıf yer seramikleri, 1. sınıf derzli laminant parke zemin döşemesi, salon ve mutfaklarda LED aydınlatmalı dekoratif tavan, ahşap kaplamalı iç merdivenler, kompozit panel iç kapılar ve portmanto ile teslim ediyoruz. Projede ayrıca asansör, fiber optik internet altyapısı, görüntülü intercom sistemi, Türksat, Dijitürk, D-smart alt yapısı ile her odada TV bağlantı prizi bulunuyor.

SOSYAL DONATILAR

Lokasyonu, modern mimarisi, iç donatıları, inşaat ve işçilik kalitesi olarak Kain İnşaat iddiasıyla hayata geçecek olan My Hill 6 projesi, sosyal donatılarıyla da ilgi çekici imkanlar sunuyor. Açık yüzme havuzu, fitness salonu, kafe-res- toran, çocuk oyun parkı, spor alanı ve yeşil doğa parkına sahip sitede, açık otoparkın yanı sıra her daire için en az bir kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca otopark katında her daire için 5 metre- karelik bir depolama alanı da mevcut.

MY HILL REZIDANS PROJESI

Kain İnşaat, çalışmalarına sadece Kabaoğlu mevkiinde değil, Başiskele Yu- vacık bölgesinde de devam ediyor. Yuvacık’ta hayata geçecek olan Manar Yuvacık 3 projesinin yapımına başlayan firma, eş zamanlı devam edecek olan Manar Yuvacık 4 için de hazırlıklarını tamamladı. Firmanın sürpriz projesi ise inşaatına önümüzdeki günlerde şehir merkezinde başlanacak olan My Hill Rezidans oldu. Kain İnşaat, müşterilerinden gelen ‘rezidans’ talebine kayıtsız kalmadı; İzmit Santral yokuşunun başlangıcındaki araziyi My Hill Rezidans projesi için değerlendirdi. Cem Karaduman, projenin detaylarını şöyle anlatıyor:

MUHTEŞEM MANZARA

“Şehir merkezinde, rezidansta oturmak isteyen birçok müşterimiz var. Biz de gelen taleplerden yola çıkarak, Santral yokuşunun başlangıcındaki arazimizi rezidans projemize ayırdık. My Hill Rezidans’ta daireleri 10 katlı tek bir blokta topladık. 36 daireden oluşan projede 16 adet dubleks 3+1 dairemiz ve 24 adet 4+1 dairemiz yer alacak. Rezidanstaki dairelerin hepsi muazzam bir körfez, Adapazarı ve Kartepe manzarasını görecek şekilde projelendirildi. İçerisinde otoparkı, fitness salonu ve sauna- sı da bulunan My Hill Rezidans, yine Kain İnşaat kalitesiyle hayata geçecek.”

SIZIN HAYALINIZ HANGISI?

Müşterilerinin taleplerini göz önüne alarak tasarladığı kaliteli, sağlam, şık, modern ve doğaya saygılı projelerle pek çok aileyi hayallerindeki yaşam alanına kavuşturan Kain İnşaat, yoluna hız kesmeden devam ediyor. Siz de kent yaşamından kopmadan, müstakil ev rahatlığını yaşamak isterseniz My Hill 6 projesini; doğanın içinde huzurlu bir hayat için Manar Yuvacık 3 projesini, şehir merkezinde rezidans konforuna sahip olmak için ise My Hill Rezidans projesini inceleyebilir, Kain İnşaat yetkililerinden projeler hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İLETİŞİM:

Adres: Kabaoğlu Ersoylu Cad. No:12 D:5 İzmit/Kocaeli

Telefon: (0262) 323 13 16
Web: www.kaininsaat.com.tr 
 @kaininsaat

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # KAİN # inşaat # müstakil ev # rezidans

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.