03-05-2024 07:08

Alkışlar Hayriye’ye

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/05/2022
İş insanı Gürol Ciğerdelen ile Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen’in 10 yaşındaki kızları Hayriye Ciğerdelen, ilk kişisel resim ve takı tasarımı sergisini açtı. Küçük sanatçı sergiden elde ettiği tüm geliri çocuk felciyle mücadele eden Polio Kutusu projesine aktardı
.stripslashes($urun->baslik).

 

FARKINDALIK YARATTI

İlimizin ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen ve iş insanı Gürol Ciğerdelen’in 10 yaşındaki dünyalar tatlısı kızları Hayriye, ilk kişisel resim ve takı tasarımı sergisini 41 Burda AVM’de hizmet veren Barista Plus’ta açtı. Hayriye Ciğerdelen, öğretmeni Özge Çiçek Yıldız’ın ve ailesinin desteğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açtığı sergiden elde ettiği ettiği tüm geliri; Yeniköy Rotary Kulübü tarafından, çocuk felci aşısının yaygınlaşması için yürütülen Polio Kutusu projesine bağışladı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Geçtiğimiz yıl yaptığı girişimle; resimlerini doğum gününde, evinin bahçesinde sergileyen ve bu yolla barınakta yaşayan sokak hayvanları için bağış toplayan küçük sanatçı, sanat severlerin karşısına bu kez 30 resim ve çok sayıda takı tasarımıyla çıktı. Sergiyi gezenlerin büyük beğenisini kazanan resim ve takılarının satışını da gerçekleştiren Hayriye Ciğerdelen’i bu özel günde ailesi, aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Sergisinin açılışında duygularını paylaşan Hayriye şunları söyledi:

TEŞEKKÜR ETTİ

“Sergimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi anlamlı bir günde açtığım için çok sevinçliyim. Ayrıca, yaptığım resimler ve tasarladığım takılarla bir çok çocuğa katkı sunduğum için kendimi mutlu hissediyorum. İlk sergim olduğu çok ama çok heyecanlandım ama aynı zamanda çok eğlendim. Bana inandıkları ve yalnız bırakmadıkları için aileme, öğretmenime ve tüm büyüklerime çok teşekkür ederim.”

 

NASIL ARANDI: #hayriyeciğerdelen #sergi #resim #takı #poliokutusu #çocukfelci #bağış #sanatçı #farkındalık #örnekdavranış #tuğbaciğerdelen #gürolciğerdelen.kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.