28-04-2024 14:56

30 dakikada sıkılaştırıyor: Body Sculpt Machine

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/04/2021
30 dakikada 25 bin squat ve 25 bin mekik etkisi yaratan Alman menşeli Body Sculpt Machine, Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde
.stripslashes($urun->baslik).

Yaz gelmeden vücudunuzu şekle sokmak ve daha güçlü kaslara sahip olmak ister misiniz?

Sıkılaşmak, özellikle karın kası yapmak, güçlü bacaklara ve daha estetik bir kalçaya sahip olmak isteyenlerin imdadına yetişen Alman menşeli Body Sculpt Machine (BSM), İzmit’te hizmet veren Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde.

Tanınmış fizyoterapist Elif Akıncı, Alman menşeli Body Sculpt Machine’ın nasıl çalıştığını, vücuda faydalarını ve kimlerin bu cihazı kullanabileceğini detaylarıyla anlattı.

 

Elif Hanım, BSM cihazının faydası nedir?

BSM, vücut şekillendirmede yararlanılan, diğer cihazlara kıyasla çok daha konsantre, etkili ve sonuç odaklı bir cihaz. Şekilli bir vücuda sahip olmak isteyenler için sadece bölgesel incelme ve cilt germe yeterli olmayabiliyor. Yağ tabakası altındaki kasların güçlendirilip hacimsel olarak artışı sağlanırsa; vücut daha şekilli, postür daha güzel olur. BSM vücut şekillendirmede bu eksik halkayı mükemmel tamamlıyor ve çok daha ileri sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Cihazı, RF, HIFU, Kriyolipoliz, Mezoterapi, IV Terapi gibi bölgesel incelme uygulamalarıyla kombine etmek de mümkün. Bu sayede bölgesel incelme sonuçlarınız çok daha ileri seviyeye taşınabilir.

 

30 DAKİKADA MUCİZE

 

Cihaz kasları nasıl çalıştırıyor?

Cihazımız kasları supramaksimal, izometrik, izotonik, eksantrik ve konsantrik kasılmalarla çalıştırır. 30 dakikalık bir seansta 25 bin kasılma sağlayan teknolojidir. Bu, tek bir seansta 25 bin squat ya da 25 bin mekik etkisi yaratır. Cihaz, cilde temas etmeden, giysileriniz üzerinden çalışır. Yoğun bir egzersiz antrenmanında insanların yapamayacağı kas stimülasyonunu, ağrısız ve acısız bir şekilde gerçekleştirir. BSM ile cerrahisiz popo kaldırma işlemi yapılabilir, karın baklavalarını belirginleştirilebilir veya bacaklar şekillendirilebilir.

 

Kaç seans uygulanır. Ne kadar incelme sağlar?

Haftada 3 gün, 10 seans uyguluyoruz. Tek bölge için seans süresi sadece 30 dakika. İncelme kişiye göre değişiklik gösterir. Uygulama esnasında ilaveten diyet de yapılırsa sonuç çok daha etkileyici olur.

 

BSM kimlere uygulanır?

Cihaz; kas kütlesini büyütmek, vücudunu şekillendirmek, daha kolay yağ yakmak, formda kalmak, daha estetik-kalkık-büyük popo isteyen, dik göğüslere sahip olmayı arzu eden, karındaki baklava kasları (six pack) görünür yapmaya çalışan, core kaslarını geliştirmeyi ve güçlendirmeyi, duruş bozukluklarını gidermeyi amaçlayan herkese uygulanabilir.

 

Kişi yılda kaç kez bu cihazı kullanabilir?

Bu konuda bir sınırlama bulunmuyor.

 

İLETİŞİM

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi

Adres: Körfez Mah. D-100 Karayolu Üzülmez İş Mrk. No:127 Kat:2 İzmit/Kocaeli

Tel: 0262 322 9 322 – 541 533 45 41

E-mail: info@elifakinci.com

NASIL ARANDI: #elif akıncı # pozitif yaşam merkezi # sıkılaşma # zayıflama # kas # güçlü kaslar # Body Sculpt Machine

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.